Δραστηριότητες Συλλόγου

  • Χορευτικό Τμήμα

 Το  χορευτικό  τμήμα  ιδρύθηκε   το  1991  και  σήμερα  αριθμεί  γύρω  στα  300  μέλη,  με  χορευτικές  ομάδες  ανάλογα  με  τις  ηλικίες. Πέρα από τους 50 και πλέον πεπειραμένους χορευτές, οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν πιστά στο ύφος και στην κίνηση χορούς και από άλλες περιοχές της πατρίδας μας (Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη, Νησιά) πλαισιώνεται και από γνήσιους χορευτές καθώς και από αυθεντικούς λαϊκούς οργανοπαίχτες. Όλο μαζί το συγκρότημα αποτελεί μια  μοναδική εμπειρία στη σημερινή Ελλάδα.

  • Θεατρικό Τμήμα

Το Θεατρικό μας τμήμα που έχει στο παρελθόν παρουσιάσει πετυχημένες παραστάσεις στη Δροσιά, βρέθηκε για μερικά χρόνια χωρίς δραστηριότητα και "αναστηλώθηκε" το 2008 με πρωτοβουλία του τότε Διοικητικού Συμβουλίου και έκτοτε δεν έχει σταματήσει η δράση του.Η θεατρική Ομάδα έχει ανεβάσει έως σήμερα εννέα Θεατρικά Έργα σε σύνολο 39 παραστάσεων.

  • Χορωδία

Η  χορωδία  είναι  ήδη 3 ετών και πλαισιώνεται  από  35 περίπου  καλλίφωνα  μέλη του Συλλόγου μας.  Αφορά μια μικτή χορωδία η οποία κατορθώνει  να  συγκεντρώνει  υπό  τη  σκέπη  της  άτομα  όλων  των  ηλικιών  δίνοντάς  τους  έτσι  την  ευκαιρία  για  δημιουργική  ενασχόληση. 

  • Εικαστικό Τμήμα

Το τμήμα Ζωγραφικής του Συλλόγου μας απασχολεί παιδιά από την ηλικία των πέντε (5) ετών μέχρι και παιδιά Γυμνασίου. Είναι μία πρόταση του Συλλόγου για δημιουργική απασχόληση αλλά και ψυχαγωγίας των παιδιών, μέσα από την διδασκαλία διαφόρων τεχνικών ζωγραφικής  και με την βοήθεια πάντα καταξιωμένων καθηγητών. Τα παιδιά μαθαίνουν να σχεδιάζουν πρώτα στο μυαλό τους  και έπειτα στο χαρτί όλα όσα μπορούν να αντιληφθούν από τον κόσμο γύρω τους. Τα έργα τους παρουσιάζονται κάθε χρόνο στις τελικές Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. 

Ο Σύλλογός μας

Ο Επιμορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την δραστηριοποίησή του σε τομείς που αφορούν στη διατήρηση. Περισσότερα....

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Δροσιά Χαλκίδας Τ.Κ. 34100

Τηλ: 2221098314

Fax: 2221098314

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.